Deschiderea Coletului la Livrare

Ca si client este foarte importat sa fii sigur ca produsele pe care le comanzi sunt si produsele pe care le primesti, astfel ca la livrarile prin curier poti opta pentru serviciu “Deschiderea Coletului la Livrare”, serviciu care acopera toate produsele comercializate si livrate de BrandPaper si este valabil pentru toate persoanele juridice cat si fizice.

La momentul receptionarii comenzii puteti solicita curierului deschiderea coletului, pentru a verifica starea produselor aferente comenzii inregistrate, oferindu-ti astfel posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta.

In cazul in care ai optat pentru plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda dar obligatoriu in prezenta agentului de curierat. Daca ai achitat comanda anterior primirii produselor si in urma deschiderii coletului ai constatat urme de uzura ale produsului sau defectiuni tehnice si ai decis returnarea comenzii, suma achitata va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp posibil.

Serviciu “Deschiderea Coletului la Livrare” in cazul returnarii coletului, taxele de transport sunt acoperite de catre BrandPaper Company.