Livrarea Comenzilor

Cand comanzi de la BrandPaper, poti alege intre mai multe optiuni de livrare.

Livrare prin Curier (Parteneri: DPD, Dragon Star Curier, Nemo Expres)
Coletul va ajunge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre agentul de curier. Informatii referitoare la datele tale de contact vor aparea pe colet in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunici la inregistrarea comenzii, un numar de telefon la care curierul sa va poata contacta in caz de necesitate.

Transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare minima de 150 de lei (TVA Inclus), iar pentru comenzile cu valori mai mici de 150 de lei (TVA Inclus), costul transportului este de 19.99 lei (TVA Inclus).

Termenul de livrare este de 24 de ore pentru localitati in care firma de curierat detine centre, iar in afara retelei de curierat livrarea produselor se face in 48 de ore. Livrarea prin curier se efectueaza de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00. Produsele comandate se pot livra si sambata fara costuri suplimentare (la inregistrarea comenzii trebuie doar sa specificati acest lucru).

La inregistrarea comenzii o sa primiti un numar de AWB, prin care puteti urmarii statusul expeditiei in aplicatia de pe site-ul curierului.

Livrare prin Curier cu “Deschiderea Coletului la Livrare”
La livrarile prin curier poti opta pentru serviciu “Deschiderea Coletului la Livrare”, serviciu care acopera toate produsele comercializate si livrate de BrandPaper si este valabil pentru toate persoanele juridice cat si fizice.

La momentul receptionarii comenzii puteti solicita curierului deschiderea coletului, pentru a verifica starea produselor aferente comenzii inregistrate, oferindu-ti astfel posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta.

In cazul in care ai optat pentru plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda dar obligatoriu in prezenta agentului de curierat. Daca ai achitat comanda anterior primirii produselor si in urma deschiderii coletului ai constatat urme de uzura ale produsului sau defectiuni tehnice si ai decis returnarea comenzii, suma achitata va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp posibil.

Serviciu “Deschiderea Coletului la Livrare” in cazul returnarii coletului, taxele de transport sunt acoperite de catre BrandPaper.

Livrare prin Masini aflate in Distributie Proprie
Daca ai plasat o comanda iar adresa de livrare este in aria depozitelor BrandPaper, atunci livrarea se va asigura prin masini aflate in distributie proprie, transportul comenzilor fiind gratuit.

Pentru livrarea prin distributie proprie poti alege intre doua intervale de livrare:

  • In aceeasi zi cu interval de livrare 16:30 – 18:00 (daca plasezi comanda pana in ora 14:00)
  • A doua zi cu interval de livrare 08:00 – 18:00

Cele doua intervale de livrare vor fi comunicate ca detalii de livrare iar aria punctelor de lucru o poti analiza la pagina de “Contact” sau puteti cere informatii la consultantul de vanzari telefonic sau prin email.

Livrare prin Firme de Transport (Exemplu: Pallex)
Daca ai plasat o comanda la nivel de palet iar adresa de livrare este in afara ariei noastre de distributiei, atunci livrarea se va asigura prin transportatori parteneri BrandPaper, transportul comenzilor fiind gratuit.

Astfel, pentru livrarea comenzilor poti alege intre doua intervale de livrare:

  • In termen de 24 de ore cu interval de livrare 09:00 – 17:00 (daca plasezi comanda pana in ora 12:00)
  • In termen de 48 de ore cu interval de livrare 09:00 – 17:00 (daca plasezi comanda dupa ora 12:00)
Ridicare din Depozitele BrandPaper
Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in depozitele noastre, le poti ridica personal si in aceasi zi in intervalul orar 08:00 – 16:00.
Daca produsele nu sunt pe stoc in depozit cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin email sau telefonic cand acestea vor ajunge, pentru a se putea ridica.

Detalii desprea Depozitele BrandPaper puteti analiza la pagina de “Contact” sau cerand informatii la consultantul de vanzari telefonic de luni pana vineri la 0264.576.326 / 0731.375.390 sau prin email la office@brandpaper.ro