Modalitati de Plata

Pentru comenzile la BrandPaper va asiguram urmatoarele modalitati de plata:
  • Numerar
  • Ramburs la Curier
  • Transfer Bancar sau O.P.
  • La Termen prin B.O. sau Fila CEC
  • La Termen prin Transfer Bancar sau O.P.
Plata Numerar
Plata se efectueaza in lei, integral la livrarea sau ridicarea coletului, daca alegi ridicarea personala de la unul din depozitele BrandPaper.
 
Plata Ramburs la Curier
Se realizeaza doar la livrarea comenzilor printr-o firma de curierat la comenzi cu valoare de maxim 5000 Lei. Atunci cand produsele sunt livrate la adresa solicitata, plata coletului se face integral, la agentul de curierat.
 
Plata prin Transfer Bancar sau Ordin de Plata
Se realizeaza inainte de livrarea produselor si se efectuează pe baza unei facturi emise de BrandPaper aferente comenzii lansate, iar livrarea se va face în urma confirmarii de plata.
 
Plata la Termen prin Bilet la Ordin sau Fila CEC
Aceasta modalitate de plata este aplicată doar dupa o analiza a firmei. Termenul de plată poate fi de 30, 45 sau 60 de zile și este acordat pe baza unui contract de furnizare/colaborare. Documentele de plata se completeaza utilizand datele din facturile emise, aferente comenzilor lansate.
 
Plata la Termen prin Transfer Bancar sau Ordin de Plata
Aceasta modalitate de plata este aplicată doar clienților fideli BrandPaper. Termenul de plată poate fi de 7, 15 sau 30 de zile și este acordat pe baza unui contract de furnizare/colaborare. Plata se poate efectue utilizand datele din facturile emise, aferente comenzilor lansate.