Meniu
COSUL MEU

Retur Gratuit in 60 de zile

Dacă un produs achiziționat de la Brandpaper.ro nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 60 de zile calendaristică de la data livrării/ridicării comenzii, prin predarea lui la orice locker Easybox doresti sau prin ridicare de catre curier. 

1. Retur la orice Easybox
Ca să faci un retur la easybox, acceseaza link-ul de mai jos sau completează fișa de retur din contul tău de client. Imediat vei primi un PIN/cod QR cu care vei putea deschide ușa locker-ului în care vei lăsa produsul.


Produsul se poate returna la orice locker doresti si aigură-te că produsul pe care îl returnezi este ambalat într-un colet ce respectă dimensiunile sertarelor, iar greutatea produsului, incluzând ambalajul, nu depășește 20 de kilograme. Dimensiunile sertarelor easybox sunt:
- Mare =  47 x 44.5 x 39 cm
- Mediu = 47 x 44.5 x 20 cm
- Mic =  47 x 44.5 x 10 cm

Dacă produsul nu încape în sertarul deschis automat, poți opta pentru o altă dimensiune de sertar, fără a depăși 47 x 44.5 x 10 cm. După ce ai introdus produsul în sertarul potrivit, asigură-te că finalizezi pe ecran procesul de retur. În cazul în care, din diverse motive, ai abandonat procesul de retur, poți scana din nou codul QR pentru a parcurge pașii de mai sus.

2. Retur prin Curier
In cazul in care produsele nu incap intr-un easybox sau nu poti ajunge la unul, poti opta pentru ridicarea comenzii de retur prin curier, la fel fara costuri suplimentare. 

Este foarte simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de retur din contul tau de client sau din link-ul de mai jos. Un agent Brandpaper se va ocupa de comanda ta de retur, iar curierul va veni sa ridice produsul, in cel mult 3 zile lucratoare de la inregistrarea fisei de retur.


3. Retur in Showroom
Poti opta pentru returnarea unui produs si in showroom-ul Brandpaper la adresa de mai jos. 

Adresa showroom: QC2G+WPP, Luna de Sus, Floresti, Jud. Cluj
Telefon: 0731375390

IMPORTANT: Serviciul de Retur gratuit in 60 de zile nu afectează dreptul legal de retragere in 14 zile pentru comerț la distanță, ci vine în completarea lui, în beneficiul clienților Brandpaper.ro.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de Brandpaper:
Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. 
Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice sau electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
Daca în coletul de retur se află produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzată.

Banii înapoi în 30 de minute pentru comenzile anulate.
Acum poți primi în maximum 30 de minute de la anularea unei comenzii. Beneficiază de serviciul Instant Money Back, un serviciu de transfer instant prin care clienții care achită comenzile online cu cardul pot primi banii înapoi pe card pentru comenzile anulate, în cel mult 30 de minute.

Condiții pentru activarea serviciului Instant Money Back:
Plata comenzii trebuie să fie efectuată cu un card de credit sau debit
Cardul trebuie să fie emis de o instituție financiară din România
Sunt eligibile pentru acest serviciu cardurile de debit Visa și cardurile de credit și debit Mastercard

Serviciul Instant Money Back este oferit cu ajutorul tehnologiilor MoneySend de la Mastercard si Visa Direct si este disponibil pentru toate comenzile plasate pe Brandpaper.ro. În situațiile excepționale în care nu se poate procesa acest serviciu, restituirea banilor pentru comenzile anulate poate dura câteva zile.

Dacă cererea ta de retur a fost anulată, atunci e posibil să fi avut loc una dintre situațiile de mai jos:
Te-ai răzgândit și nu ai mai predat coletul curierului.
Curierul te-a sunat de trei ori, dar nu a reușit să dea de tine.
Dacă știi că nu s-a întâmplat așa, te rugăm să ne contactezi la 0731375390 sau prin e-mail la office@brandpaper.ro

Ai nevoie de ajutor sau nu ai gasit produsul dorit? Suna la 0731.375.390 sau CONTACTEAZA-NE

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.