Parerea mea despre Foi de Gelatina Dr.Oetker, 10g, Gelatina, Geleu, Gelatina Alimentara, Gleatina Deserturi, Gelatina Piftie, Gelatina pentru Piftie, Gelatina pentru Deserturi, Gelatina Comestibila, Gelatina Granule, Gelatina Hidratata, Gelatina Instant, Gelatina Jeleuri
-
Livrare Joi 02.05 - Vineri 03.05
- Transport gratuit peste 199 lei
- Retur gratuit in 60 de zile
- Plateste cu Cardul in 6 rate fara dobanda
- Comenzi si Plati 100% Sigure
- Stoc: In stoc
- Cod produs: ROFOOD101741100
Beneficii produs
✔ Livrare Gratuita la comenzi peste 199 lei
Sub 199 lei costul de transport este de 18.99 lei.
✔ Beneficiezi de Retur Gratuit in 60 de zile
Poti returna produsul oricand pana la 26.06.2024.
✔ Plateste cu Cardul in 6 Rate Egale fara Dobanda
Profita Aici de ofertele partenerilor nostri!
✔ Orice produs din Brandpaper il gasesti si pe SEAP
Vezi Aici oferta personalizata pentru Institutii Publice.
✔ Ai nevoie de ajutor? Suna la 0731.375.390
Cere suport telefonic, este Simplu si Rapid!
Adauga o intrebare
Ai nelamuriri?
Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.
Deocamdata nu sunt intrebari adaugate.
Adauga o intrebare
Iti punem la dispozitie foi de gelatina de la Dr.Oetker, cu o cantitate de 10g, este un produs ce formeaza solutii cu grad
ridicat de transparenta, culoare deschisa, incolore si inodore.
Cauti gelatina? Ai nevoie de o gelatina eficienta pentru
diverde retete dulci? Ce mai astepti? Descopera acum eficienta
gelatinei de la Dr.Oetker, in bucataria ta!
- Produsul are o cantitate de 10g;
- Un produs ideal in prepararea retetelor dulci cum ar fi jeleuri;
- Ideale la prepararea cremelor pentru prajituri, a jeleurilor si a aspicului;
- Pachetul contine 6 foi si corespunde unui plic de gelatina maruntita Dr.Oetker;
- Produsul poate fi utilizat in industria alimentara;
- Gelatina este folosita, ca agent gelifiant si de ingrosare;
- Dizolvarea gelatinei dureaza de doua ori mai mult atunci
cand este dizolvata in crema sau lapte.
Mod de preparare:
- Foile de gelatina se lasa in apa rece aproximativ 5 minute pana se inmoaie;
- Pentru preparate reci: gelatina se incalzete amestecand, pana se dizolva;
- Cu ajutorul unui tel se amesteca cateva linguri din preparat cu gelatina, apoi se incorporeaza usor restul de preparat;
- Pentru preparate calde: se dizolva gelatina in preparat amestecand continuu;
Nu se recomanda a se folosi in retete cu ananas proaspat, kiwi, smochine si papaya.
Aceste fructe contin o enzima care distruge gelatina. Se
poate folosi cu fructe oparite sau cu fructe din conserve.
Profita acum si obtine retetele preferate cu gelatina, la tine acasa, alaturi de Dr. Oetker!
Caracteristici Generale | |
Cantitate | 10 g |
Tip Produs | Gelatina |
Anca N. - 24.04.2023
Buna ziua, am primit produsele intr-un timp scurt si sunt foarte multumita!
Weisz I. - 18.04.2023
Vă salut!
Comanda a ajuns în condiții optime.
Mulțumesc și rămîn un client fidel.
Toate cele bune!
Cornel P. - 18.04.2023
Bună ziua.
Comanda a ajuns la timp ,exact cum ne așteptam.
Anna - 18.04.2023
Buna seara,
Nu am intampinat greutati. Comanda a venit mai repede decat ne asteptam. Va multumim pentru promptitudine !
Sarbatori fericite !
Ruxandra M. - 10.04.2023
Bună ziua,
Ca de obicei, procesul de achiziționare și livrare a produselor pe care le-am comandat a decurs în regulă
Mulțumesc și vă doresc succes în continuare,
Ramona C. - 10.04.2023
Bună ziua!
Livrarea a fost prompta, în condiții optime.Produsul excelent.
Mulțumesc frumos!
Rodica P. - 03.04.2023
Vă mulțumesc pentru rapiditate și pentru faptul că produsele corespund in realitate exact cu descrierea! Felicitări!